Životopis

Završio sam fakultet elektrotehnike i računarstva te imam 15 godina radnog iskustva u struci. Od 2005. godine radim kao vanjski suradnik Sveučilišnog Računskog Centra u ulozi predavača i sudjelujem u stručnom obrazovanju odraslih osoba prvenstveno studenata, djelatnika sveučilišta te građana. Sudjelovao sam u izradi eLearning materijala za dva tečaja, a samostalni sam autor dva tečaja o Linux operativnom sustavu. Tijekom redovnog vojnog roka obrazovan sam kroz obuku „osnovnih vještina vođenja“.

Završio sa poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i Menadžment, s završnom temom "Analiza i specifikacija poslovnih procesa za izradu jedinstvenog informacijskog sustava organizacije ". Iskustvo u modeliranju poslovnih procesa stekao sam tijekom vođenja raznih projekta razvoja softvera prvenstveno u domeni katastra. Sudjelovao sam u izradi ISO 9001 procedura dokumentacije poslovnog procesa razvoja softvera za tvrtku InfoMax. Također upoznat sam i sa ostalim bitnim IT standardima poput ITIL-a, COBIT-a i ISO27001 standarda.

Posjedujem EUCIP (European Certification of Informatics Professionals) certifikat izdan od CEPIS-ovog sustava certificiranja profesionalnih informatičara s naglaskom na znanju i primjeni znanja u struci. Hrvatski informatički zbor kao krovna neovisna strukovna asocijacija institucija i pojedinaca zainteresiranih za razvitak, promidžbu i unapređenje primjene informacijskih i srodnih tehnologija u Republici Hrvatskoj uveo je program provjere znanja IT profesionalaca EUCIP.

Odgovoran sam i ambiciozan što sam potvrdio u svojem dosadašnjem radu. Kontinuirano se obrazujem i školujem od završetka fakulteta kroz različite specijalističke tečajeve i postdiplomsku edukaciju.

Kao član međunarodno priznate udruge za projektni menadžment PMI (Project Management Institute) i kao certificirani voditelj projekata PMP (Project Management Professional) poštujem i primjenjujem visoko postavljene standarde vrhunskim profesionalcima kroz etički kodeks instituta za vođenje projekta PMI, koji je detaljno razrađen oko četiri temeljne vrijednosti: odgovornost, poštovanje, pravednost i iskrenost.

Više informacija dostupno je u na web portalu http://www.Vjestak-Hrnjak.HR te na Linked-in u mom javnom profilu http://www.linkedin.com/in/krunoslav gdje je moguće vidjeti i pisane preporuke mojih kolega i suradnika.